Radiesse is een injectable filler die wordt gebruikt om de huid te verjongen en te verstevigen. Het is een veilig en effectief product dat wordt gebruikt om de volgende problemen te behandelen:

  • Rimpels en plooien
  • Verlies van volume in het gezicht
  • Verouderde huid

Hoe werkt Radiesse?

Radiesse bestaat uit hydroxyapatiet, een natuurlijk mineraal dat ook in het menselijk lichaam voorkomt. Wanneer het wordt geïnjecteerd, bindt het zich aan collageen, een eiwit dat de huid zijn stevigheid en elasticiteit geeft. Dit helpt om rimpels en plooien te verminderen en de huid te verjongen.

Radiesse behandeling

Voordelen van Radiesse

Radiesse heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere injectable fillers, waaronder:

  • Het is een langdurig effectief product, met resultaten die tot 2 jaar aanhouden.

  • Het is een veilig product dat zelden bijwerkingen veroorzaakt.

  • Het is een effectief product voor het behandelen van een breed scala aan huidverouderingsproblemen.

Radiesse-behandeling

Een Radiesse-behandeling wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde arts of dermatoloog. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. De arts injecteert Radiesse in de huid met een dunne naald. Dr. Van Cauwenberge heeft is gekwalificeerd voor deze behandeling.

Nazorg

Na een Radiesse-behandeling kunt u wat roodheid, zwelling en blauwe plekken ervaren. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen binnen enkele dagen.

Radiesse-kosten

De kosten van een Radiesse-behandeling variëren afhankelijk van de grootte van het gebied dat wordt behandeld. De kosten zijn over het algemeen vergelijkbaar met die van andere injectable fillers.

Conclusie

Radiesse is een veilig en effectief product dat kan worden gebruikt om de huid te verjongen en te verstevigen. Het is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een langdurig resultaat voor hun huidverouderingsproblemen.

Meer weten over Radiesse?

Aarzel dan niet om me te contacteren

Maak een online afspraak in mijn privépraktijk of in het AZ Sint-Jan ziekenhuis in Brugge.