Profhilo behandeling

Wat is Profhilo®?

Profhilo® is een tijdelijk hyaluronzuur, het zit eigenlijk tussen een filler en een skinbooster. Het kan de huid verbeteren zonder teveel volume aan het gelaat te geven. Het is een behandeling voor bio-remodeling waarvan wetenschappelijk bewezen is dat er collageen en elastine wordt aangemaakt. Het stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken. Daardoor herstelt de huid zich en wordt de toenemende huidverslapping aangepakt. Het is belangrijk te beseffen dat een Profhilo behandeling geen volume toevoegt aan het gezicht en geen rimpels vult. De huid wordt strakker, steviger voelt en ziet er gezonder uit.

Voor wie?
Voor iedereen met een verslapte, droge of geïrriteerde huid die een natuurlijker resultaat wenst.
Profhilo wordt geadviseerd minimaal twee maal uit te voeren volgens een techniek waarbij het product op 5 strategische punten in het gezicht per gezichtshelft worden geplaatst. Op deze manier wordt er een duidelijk resultaat bereikt zonder dat zichtbaar is dat je bent behandeld. Het resultaat blijft ruim 6 tot 12 maanden aan.
Na de behandeling start de huid met het aanmaken van collageen en wordt de huid strakker. Na ongeveer 2 maanden is het maximale effect waarneembaar.

Bijwerkingen
De Profhilo behandeling wordt uitgevoerd met hyaluronzuur; een lichaamseigen stof. Daardoor is er geen andere dan de gewenste reactie – het aanmaken van collageen en elastine – te verwachten.
De bijwerkingen die je eventueel kunt hebben worden veroorzaakt door het geven van de injecties. Daardoor kan je kleine blauwe plekjes of een tijdelijke minimale roodheid of zwelling krijgen. Deze verschijnselen zijn snel weer verdwenen.

Meer produktinformatie vindt u hier.

Wenst u meer info over de prijs van een Profhilo® behandeling? Vul het formulier hieronder in en de prijslijst wordt onmiddellijk naar u verstuurd via email!

[email-download download_id=”2200” contact_form_id=”2203”]