Prive raadpleging Brugge

Patiënten die liever ’s avonds of in het weekend op raadpleging komen kunnen terecht in de privé-praktijk van Dr. Van Cauwenberge. Deze praktijk is gelegen aan de rand van Brugge te Kristus-Koning en is makkelijk bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeermogelijkheid.


Het adres is:

Joe Englishstraat 7, 8000 Brugge


Consultaties gaan door op woensdag- en donderdagavond en in het weekend op zaterdagvoormiddag.

Afspraken kunnen gemaakt worden op het nummer 050 55 62 96 (te bereiken iedere werkdag van 8u tot 20u en op zaterdagvoormiddag). U kan ook online een afspraak maken.

Cash of paymentGrotere kaart weergeven

close


Opgelet: Gelieve afspraken indien nodig steeds tijdig te annuleren. De vrijgekomen plaatsen kunnen zo opgevuld worden voor dringende interventies. Gezien de lange wachtlijst en beperkte plaatsen is dit ook eerlijker t.o.v. de andere patiënten.

Volgens Artikel 77 van de Code van geneeskundige Plichtenleer kan een schadeloosstelling gevraagd worden voor een nutteloos geworden huisbezoek of voor een verzuimde afspraak indien zij niet tijdig werden afgezegd.(d.w.z. 24 uur op voorhand).

Wegens het frequent verzuimen van afspraken, wordt dit vanaf heden toegepast !

top

  • De prive-praktijk van Dr. Van Cauwenberge biedt service & privacy aan patiënten en dit op een goed bereikbare en hedendaagse lokatie te Brugge.

    by
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief !

Geef je email-adres op en blijf op de hoogte,