Nieuws

IFSO 2015 Wenen

Dr. Van Cauwenberge woonde recent het IFSO Congres 2015 te Wenen bij. Het team van Brugge onder leiding van Dr. Bruno Dillemans had er verschillende mondelinge presentaties en poster presentaties.

IMG_4828

Posted:

Laparoscopic Roux-en-Y gastric bypass in the elderly: feasibility, short-term safety, and impact on comorbidity and weight in 250 cases

 

Posted:

Dr. Van Cauwenberge op IFSO 2014 Brussels

Dr. Van Cauwenberge was invited faculty member op het IFSO 2014 (International Federation for the Surgery of Obesity) congres dat doorging in Brussel van 30 april tot 3 mei 2014. Hij was voorzitter van de sessie over postbariatrische heelkunde en had een lezing in dezelfde sessie. Verder was er nog een voorstelling over “Salvage Banding for Failed Roux-en-Y Gastric Bypass: is there still a role for pouch reduction?”. Binnenkort heeft Dr. Van Cauwenberge nog congresvoorstellingen over hernia-chirurgie (buikwandchirurgie) in Edinburgh (mei 2014) op het congres van de EHS (European Hernia Society) (2 lezingen) en in Parijs (juni 2014) op het congres van de EAES (European Association of Endoscopic Surgery) (2 lezingen).

ifso002

ifso001

 

 

Posted: